Avril Lavigne se zúčastnila rvačky, odnesla si několik šrámů v obličeji

Jesse Underdog, 7.11.2011, 23:38

avril-lavigne-napanee-award.jpgVčera se bulvárním světem prohnala zpráva, že se Avril Lavigne v hollywoodském hotelu Roosevelt účastnila rvačky. Údajně si měla vjet do vlasů s jinou, nejmenovanou ženou. Když se Lavignin přítel Brody Jenner pokusil situaci uklidnit, měl být praštěn skleněnou láhví do hlavy, což skončilo jizvou o několika stezích.

Ještě včera večer ale Lavigne na Twitteru přednesla taky své stanovisko, které i přes veškerou stručnost popisuje celou situaci malinko odlišně.
„Nebiju se. Nevěřím v to. Abych věci uvedla na pravou míru, včera v noci mě zničehonic napadlo 5 lidí. Nebylo to fajn. Obličej mám na kaši. Monokl, krvavý nos, vyrvané vlasy, škrábance, pohmožděniny a řezné rány. Není v pohodě chovat se k druhým hrubě. Násilí není NIKDY odpověď.“

Co se přesně stalo tak bude asi ještě chvilku tajemstvím mezi zúčastněnými, nicméně alespoň malý úsměv na tváři Lavigne jistě vyčarovalo uznání, které si byla nedávno převzít ve svém rodném městě. Starosta dnes už 15 000 Napanee totiž Lavigne uspořádal ceremonii, během které zpěvačce hrdě předal čestnou plaketu, odkazující na její kariérní úspěchy.

Na konec připomínáme, že velice podobně jako Lavignin incident skončil minulý rok i večírek pro Derycka Whibleyho (bývalého manžela Lavigne), kterého napadlo několik neznámých útočníků v baru a obnovilo mu vážné zranění zad, jež si nyní vybírá daň v podobě půlroční koncertní pauzy Sum 41.

Související články
Komentáře